BUGGY TOUR ZUIDKUST

We vertrekken in de ochtend met de buggy vanuit Natal. De eerste stop vindt plaats bij de raketbasis van Barreira do Inferno. Bekijk de raketten naast het museum. We vervolgen de weg over het strand van Cotovelo en ook over het strand van Pirangi. Hier is onze  tweede halte bij de grootste cashewboom ter wereld.

Bij het volgende strand in Tabatinga, is er een korte stop bij de dolfijnen uitkijktoren. Hierna gaan we verder naar het strand van Camurupim. Een prachtig strand met de holle steen grot in het midden van de riffen. Bij laag tij kan men hierin. Daarna volgt de Arituba-lagune met zijn heldere en semi-thermische wateren.

We passeren de stranden van Barreta en Malembá waar de overtocht naar het strand van Tibau do Sul plaats vindt. Dan volgt het strand van Cacimbinhas met zijn prachtige landschap en kliffen.

Hierna komen nog meer prachtige stranden. De stranden van Baia dos Golfinhos, het strand van Madeiro en het strand van Pipa zelf. Maar we gaan zelfs nog verder dan het strand van Pipa. We eindigen onze middagwandeling over de kliffen van Praia do Amor.

  • Dag: dagelijks
  • Buggy: maximaal 4 personen
  • Kinderen: vanaf 5 jaar
  • Duur: 7 uur
  • Lunch: niet inbegrepen
  • Transfers: toegang Cajueiro R$ 8,- per persoon is niet inbegrepen. De oversteek heen en weer met de veerboot is ook niet inbegrepen. R$ 50,- per buggy.

De huurprijs van de buggy is vast. Indien het mogelijk is en u bent met 1 alleen of 2 personen. Met goedkeuren kunnen er eventueel anderen meerijden om de huurprijs te delen.

 Let op: Prijzen kunnen verschillen tijdens hoogseizoen en de vakanties

Corendon vakantie Brazilie Natal Tourist Guide
Boek uw vakantie bij Corendon en uw excursies bij Natal Tourist Guide

Natal Tourist Guide
Natal – Rio Grande do Norte – Brasil – CNPJ: 17.327.406/0001-86
Tel: +55 84 99700 5000 – +55 84 98722 8566 whatsapp – NL +31 6 26026272
https://nataltouristguide.com – info@nataltouristguide.com

© All rights reserved Natal Tourist Guide – 01/04/2019 Design by Whitebird Consultancy