FERNANDO DE NORONHA

Fernando de Noronha bevindt zich op een afstand van 340 km van de kust. De mooiste archipel ten oosten van Zuid-Amerika.  De eilanden zijn sinds 1988 uitgeroepen tot beschermd natuurgebied.
Het aantal bezoekers is dan ook beperkt.

Als eerste bij aankomst ziet men de 322 meter hoge rotsformatie Morro do Pico. Deze rots ziet men vanaf het hele eiland. Fernando is een ongerept en natuurlijk paradijs op aarde. Maar de grootste bekendheid heeft de uitgebreide onderwater flora en fauna. Er zijn 17 duikplekken verdeeld over het eiland. Neem een duik en geniet van de koraalriffen en wrakken. Ze worden bewoond door dolfijnen, roggen, barracuda’s, haaien, schildpadden en nog veel meer zeedieren. Ook de onderwater fauna is een kleurrijk schouwspel.

Er mag gedoken worden. Duiken is voor beginners en gevorderden. Een tocht met een boot met een glazen bodem is ook mogelijk. Misschien wel de mooiste tocht is de boottocht langs de baai van dolfijnen. Hier verschijnen dolfijnen en zwemmen met de boot mee.

De reis naar Fernando de Noronha duurt drie dagen en twee nachten. De prijs is Inclusief vluchten, alle transfers op het eiland en het verblijf. Verlengen is mogelijk en er zijn veel andere activiteiten te doen. Vraag ter plaatse naar de prijzen.

Fernando de Noronha is een ervaring die niemand vergeet.

 Let op: Prijzen kunnen verschillen tijdens het hoogseizoen en de vakanties

Corendon vakantie Brazilie Natal Tourist Guide
Boek uw vakantie bij Corendon en uw excursies bij Natal Tourist Guide

Natal Tourist Guide
Natal – Rio Grande do Norte – Brasil – CNPJ: 17.327.406/0001-86
Tel: +55 84 99700 5000 – +55 84 98722 8566 whatsapp – NL +31 6 26026272
https://nataltouristguide.com – info@nataltouristguide.com

© All rights reserved Natal Tourist Guide – 01/04/2019 Design by Whitebird Consultancy